KWPN ’ers van Mariska

Dubay

(Z2)

Sting x Mytensxx

Dubay hebben wij als veulen aangekocht. Deze ruin hebben wij zelf opleid tot het Z niveau. In de wedstrijd sport heeft hij ook diverse prijzen mogen behalen en wij zijn inmiddels Z2 startgerechtigd. We hopen hem aankomende maand in de klasse Z2 uit te mogen brengen.

Burning star

(ZZ-L)

Ravel x Mytens xx

Burning star op stal ook wel genaamd Bob, hebben wij als 3 jarige bij ons op stal gekregen om zadelmak te maken. Als 4 jarige hebben wij hem overgekocht en verder opgeleid. Samen hebben wij in de basissport diverse overwinningen op onze naam staan en zijn wij inmiddels Zz-licht startgerechtigd. Dit jaar hoop ik  met Bob de overstap te kunnen maken naar de subtop en hem in het Zz zwaar te mogen gaan uitbrengen. In de training thuis zijn wij hier al hard voor bezig.

First One

(Z1)

Ravel x Mytens xx

First one is de volle broer van Bob en hebben wij als veulen gekocht. First one hebben wij zelf inmiddels thuis rustig tot het Z1\Z2 niveau opgeleid, dit paard heeft eerst de kans gekregen om volledig te volgroeien. Daar hij met zijn bijna 1.80m echt wel de tijd nodig had om sterk te worden en volledig uitgegroeid te zijn. Dit jaar hoop ik hem ook in de wedstrijd sport uit te gaan brengen.