Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige trainings en africhtingsstal die het paard individueel behandelt en de training naar het niveau en kunnen van het paard aanpast.

Juist door onze kleinschaligheid krijgen alle paarden dan ook voldoende aandacht.

Het bedrijf bestaat uit een stal met maximaal 11 boxen voor paarden, er is een buitenbak met eb en vloed systeem, een paddock, een poetsplaats, een solarium en er is een weide waar de paarden vrij kunnen lopen.

Er is 24 uur per dag toezicht op de paarden.

Ons team wat zorg draagt voor het verzorgen, voeren, trainen van uw paard/pony bestaat uit:

Mariska Krowinkel; verzorgen/trainen/instructie/uitbrengen op wedstrijden (op foto links)

Demi van der Meer; verzorgen/groomen/assisteren training (op foto rechts)

Hanneke de Koning (moeder van Mariska); voeren/verzorgen/administratie (op foto midden)

Profiel Mariska

Ik ben Mariska Krowinkel en woonachtig in Hoek van Holland. Aan huis heb ik mijn trainingsstal.

Ik ben vanaf mijn 23e zelfstandig geworden en heb van mijn hobby en liefde voor de paarden mijn werk gemaakt. Voordat ik zelfstandige werd heb ik bij verschillende stallen ervaring op gedaan.

Met mijn haflinger Vivienne van de Hamajahoeve zijn mijn wedstrijd ambities echt aangewakkerd en heb met haar vele successen mogen behalen. Met haar heb ik succesvol Z2 gereden en vele kampioenschappen mogen rijden. Ik heb Vivienne thuis wel doorgetraind richting de zware tour. Vanwege haar stokmaat toendertijd kon ik niet hoger starten helaas. Daarom hebben we toen een KWPN er gekocht genaamd Rainman (v. Rohdiamant). Met Rainman heb ik Junioren en Young Riders gereden en daarna ook nog uitgebracht t/m de Prix st George. Beide paarden zijn helaas overleden. In de tussentijd heb ik verschillende paarden t/m het Z mogen starten en opleiden voor klanten.

Op dit moment start ik inmiddels met Agrishippings Aragon (v.abel) weer lichte tour en hebben we de punten om ook Intermediar 1 te mogen starten. Ik heb Aragon zelf opgeleid vanaf zadelmak tot wat wij nu starten. Aragon is in eigendom van Mirranda Brouwers.

Daarnaast start ik op het moment nog verschillende paarden in de basissport en hoop daar ook weer mee door te kunnen stromen naar de subtop. Deze kunt u terug vinden onder de kopjes haflingers en kwpn.

Mijn droom is om toch een keer Grand Prix te mogen rijden!